Serviceabonnementen

In samenwerking met Abel&co bieden wij voordelige serviceabonnementen aan, van onderhoud tot volledige servicepakketten. Prettig: u betaalt bij deze serviceabonnementen geen voorrijkosten. Bij volledige servicepakketten verhelpen wij storingen zelfs helemaal gratis!

Serviceabonnement voor optimaal comfort

Voor een klein, vast bedrag per maand bent u verzekerd van onderhoud en service aan uw cv-ketel, warmwaterapparatuur, airco en meer. Als professionele installateurs adviseren wij jaarlijks onderhoud. Zo functioneert uw apparatuur altijd goed!

U kunt kiezen uit 3 verschillende serviceabonnementen:

Basis
Wij komen periodiek langs voor onderhoudsbeurten en u betaalt alleen de eventuele materiaalkosten.

Plus
Wij komen periodiek langs voor onderhoudsbeurten en verhelpen mogelijke storingen. Ook hier betaalt u alleen de eventuele materiaalkosten.

All in
Kiest u voor het All in abonnement? Dan verrichten wij periodieke onderhoudsbeurten en verhelpen we mogelijke storingen, maar de materiaalkosten zijn ook voor ons. U betaalt dus niets! Dit All in contract is alleen mogelijk bij toestellen die niet ouder zijn dan 3 jaar.

Lees de brochure over service-contracten.

Klik hier om een serviceabonnement af te sluiten.

Prijslijst en invulformulier serviceabonnementen.

Algemene voorwaarden serviceabonnementen.

Advies voor ieder toestel

Wij geven u graag advies over de verschillende serviceabonnementen. In principe komen apparaten van alle merken in aanmerking voor de Onderhoud- en Service Plus abonnementen. Het All in abonnement geldt alleen voor bepaalde toestellen. Wilt u meer informatie over het geschikte abonnement voor uw toestel? Neem dan contact met ons op.

Direct afsluiten?

Sluit nu gemakkelijk online uw onderhoudscontract af. Hebt u nog vragen, neem dan contact met ons op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.