Waterleidingen

Bij Haitsma B.V. kunt u terecht voor diverse waterinstallaties. Wij zorgen ervoor dat u altijd gebruik kunt maken van fris en schoon drinkwater in en om uw woning. Onze betrouwbare installateurs verzorgen onder andere de volgende werkzaamheden:

Aanleg van drinkwaterinstallaties

U verwacht dat drinkwater schoon en veilig uit de kraan komt stromen. Daarbij mag geen warmteverlies optreden en ook de taphoeveelheid en druk dienen in orde te zijn. Wij verzorgen volledige drinkwaterinstallaties, waarbij u verzekerd bent van een deskundige aanleg en u nog lang kunt genieten van een constante stroom drinkwater.

Aanleg koud- en warmwaterinstallaties & warmwater ringleidingen

Haitsma BV regelt de aanleg van diverse koud- en warmwaterinstallaties. Daarbij bieden we ook de mogelijkheid om warmwater ringleidingen aan te leggen, zodat overal in het gebouw direct warm water beschikbaar is. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor uw pand of woning? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Kraan2 1600

Levering en montage van wateronthardingsinstallaties

Hard water heeft vele nadelen. Zo heeft u meer last van verkalking in de badkamer, werken verwarmingsinstallaties en boilers minder goed door kalkaanslag en droogt uw huid sneller uit. Bovendien heeft u ook meer badschuim of zeep nodig om het gewenste verzachtende effect te krijgen.

Haitsma BV levert en monteert wateronthardingsinstallaties om u te ontzorgen. Dankzij deze waterontharders heeft u geen last meer van kalkaanslag, gaan uw verwarmingstoestellen langer mee en functioneren deze beter. Bijkomend voordeel: daarmee kunt u ook besparen op uw energiekosten!

Levering, montage en onderhoud van warmwatertoestellen

Heeft uw warmwatertoestel onderhoud nodig? Of is deze aan vervanging toe? Haitsma B.V. levert en installeert nieuwe warmwatertoestellen en kan u voorzien in het onderhoud. Zo zorgen wij ervoor dat uw installatie altijd optimaal presteert en u nog lang kunt genieten van volledig wooncomfort.

Heeft u vragen?

Meer weten over onze mogelijkheden rondom waterinstallaties? Wij informeren u graag! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.