Duurzame energie

Duurzame energie is vandaag de dag een vooraanstaand thema. Steeds meer mensen zijn op zoek naar duurzame methodes om thuis energie op te wekken. Duurzame energie kan op verschillende manieren worden opgewekt via onuitputtelijke bronnen in de omgeving. Denk aan zonne-energie, windenergie of energie uit aardwarmte.

Wilt u ook overstappen naar een duurzame energieoplossing? Wij helpen u graag verder! Haitsma B.V. biedt een optimale service voor het installeren van zonneboilers en warmtepompen in de omgeving van Bleiswijk. Daarnaast behoort ook WTW ventilatie tot de mogelijkheden.

De mogelijkheden

Duurzame energie kan op verschillende manieren worden opgewekt. Welke mogelijkheden het beste aansluiten bij u hangt af van uw woonsituatie en persoonlijke wensen. Wilt u gebruik maken van zonne-energie, dan kunt u ervoor kiezen om  zonneboilers in te zetten. Met zonneboilers verwarmt u water dat wordt gebruikt voor het verwarmen van uw woning. Zo bespaart u dus op uw energierekening.

Energie uit aardwarmte is een tweede belangrijke duurzame bron, waar flink mee op kosten kan worden bespaard. Met een warmtepomp bespaart u op termijn aanzienlijk op uw energiekosten. In de winter geniet u van warmte en comfort en in de zomer kunnen sommige systemen uw woning zelfs heerlijk koel houden.

Duurzame energie en installatiebedrijf Haitsma B.V.

We kijken met een scherp oog naar uw energieverbruik en helpen u graag met het kiezen voor milieubewuste energieoplossingen die bij u en uw woning passen.

Heeft u vragen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woningsituatie? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.