Loodgieterswerk

Kunt u onze hulp gebruiken op het gebied van gas, water en riolering? Haitsma B.V. biedt verschillende diensten aan rondom riolering en gas- en waterinstallaties. Dankzij al onze mogelijkheden hoeft u slechts één partij in te schakelen voor al uw wensen en behoeften.

Waterleidingen

Toegang tot fris en schoon drinkwater is zeer belangrijk. Onze waterinstallaties zorgen ervoor dat u altijd gebruik kunt maken van warm en koud water in alle vertrekken van uw woning. Ontdek alle mogelijkheden op onze waterleidingen pagina:

Lees meer over waterleidingen

Gasinstallaties

Zijn de gasleidingen aan vervanging toe, of bent u op zoek naar een betrouwbare installateur die een nieuw gastoestel kan plaatsen? Bij Haitsma B.V. bent u aan het juiste adres! Wij verzorgen diverse gasinstallaties in Bleiswijk en omstreken.

Lees meer over gasinstallaties

Riolering

Van het ontwerpen en aansluiten van volledige rioleringssystemen tot de reparatie en het onderhoud van uw riolering: Haitsma B.V. staat voor u klaar. Ook voor het ontstoppen kunt u bij ons terecht. Meer weten? Lees hier alles over onze mogelijkheden rondom riolering:

Lees meer over rioleringen

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.