Cv-ketels

Heeft uw cv-ketel onderhoud nodig, heeft uw ketel last van een storing of is uw cv-installatie aan vervanging toe? Wij bieden volledig nieuwe installaties en verzorgen ook het nodige onderhoud. En wanneer u last heeft van storingen kunt u ook bij Haitsma BV terecht zodat u snel weer geniet van de comfortabele verwarming van uw woning. Wij zijn door keuringsinstantie KIWA CO-VRIJ gecertificeerd om aan gasverbrandingstoestellen te mogen werken. Deze wet is per 1 april 2023 ingegaan.

ro_covrij_xl_rgb
Kiwa BRL 6000-25 logo NL krop

Onze mogelijkheden

U kunt bij ons terecht voor:

Serviceabonnementen

Wilt u uw cv-ketel altijd in optimale conditie houden en profiteren van het beste rendement? U kunt bij ons kiezen voor voordelige serviceabonnementen. Regelmatig onderhoud is essentieel om uw cv-ketel optimaal te laten presteren. Bovendien bespaart u door te kiezen voor een gunstig serviceabonnement aanzienlijk op de kosten. U voorkomt dure reparaties door storingen en besteedt minder aan arbeidskosten en / of materiaalkosten.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van cv-installaties en onderhoud? Neem dan contact met ons op voor aanvullende informatie of een vrijblijvend advies.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.