Geschiedenis

Inmiddels is Haitsma B.V. alweer meer dan 49 jaar een begrip in Bleiswijk en omgeving. Het familiebedrijf is opgericht door Piet Haitsma en is sinds 1978 gevestigd op bedrijventerrein “De Hoefslag” te Bleiswijk. Van oorsprong richtte Haitsma B.V. zich op gedegen vakmanschap en een uitstekende service. Vanuit deze kernwaarden hebben we ons ontpopt tot totaalinstallateur voor zowel Lansingerland als de wijde omgeving.

Daarbij hebben we zeker niet stilgestaan. Het ouderwetse vakwerk combineren we graag met de nieuwste innovaties binnen het vakgebied. Zeker nu een frisse wind door het bedrijf waait: sinds begin 2018 hebben zoons Remko en Marcel Haitsma het bedrijf overgenomen. Met de zoons aan het roer zal Haitsma B.V. de beste oplossingen blijven bieden op het gebied van verwarming, loodgieterswerkzaamheden, luchtbehandeling, dakwerk én meer! Sinds 2014 is daar ook elektra bijgekomen, met de losstaande elektro afdeling genaamd Haitsma Elektro.

Over Haitsma BV

Haitsma B.V. is een regionaal bedrijf: we richten ons op particulieren en de klein zakelijke markt in de wijde omgeving van Bleiswijk. In deze regio zorgen wij voor warmte en wooncomfort, met de juiste installatie voor elke woon- of werkwens. Daarbij zijn wij er als totaalinstallateur toe in staat om elk project van begin tot eind op ons te nemen. Van de tekentafel tot de installatie en het onderhoud, alles is in onze deskundige handen. Dat is voor u wel zo prettig: zo hoeft u maar één partij in te schakelen om volledig ontzorgd te worden!

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.