Zonneboiler

Maak met een zonneboiler gebruik van een onuitputbare energiebron om uw water te verwarmen. Door te kiezen voor een zonneboiler kunt uw CO2-uitstoot sterk verminderen en tegelijkertijd ook nog eens geld besparen, dankzij de lagere energiekosten!

Een zonneboiler maakt gebruik van collectoren die op uw dak geplaatst worden. Door deze collectoren stroomt een vloeistof, die door de zon verwarmd wordt. Deze vloeistof verwarmt water wat opgeslagen is in een voorraadvat. Dit voorraadvat levert u verwarmd leidingwater. Indien nodig kan dit water nog verder op de gewenste temperatuur gebracht worden door middel van een naverwarmer. In de zomer kan een zonneboiler bijna al uw warme water leveren. In de winterperiode zal uw cv-ketel bijspringen, zodat u altijd beschikt over voldoende warm water in huis.

Wilt u ook beginnen met besparen dankzij dit milieuvriendelijke alternatief op aardgas? Bij Haitsma BV vindt u de beste zonneboiler voor uw pand of woning. Wij bieden u altijd een advies op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

zonneboiler

Zonneboilers: de voordelen

Ontdek de belangrijkste voordelen van een zonneboiler:

  • Energie verkrijgen vanuit een duurzame energiebron
  • Ontlast het milieu
  • Flink besparen op uw energierekening
  • Eenvoudig aan te sluiten op uw cv-ketel
  • Meerwaarde voor uw woning dankzij het verbeterde energielabel

Zelfs in Nederland, met ons wisselende klimaat, is investeren in een zonneboiler de moeite waard. De terugverdientijd van een zonneboiler ligt rond de 10 jaar. Na deze periode profiteert u dus van pure winst!

Subsidie

Met een zonneboiler komt u mogelijk ook in aanmerking voor subsidie. Als dit het geval is handelen wij uw subsidieaanvraag kosteloos voor u af!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw woning, of bent u benieuwd naar de mate van besparing die een zonneboiler u zal opleveren? Haitsma BV biedt u graag volledig inzicht met een advies op maat.

Heeft u vragen?

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.