CV-ketels

Vernieuwing

Haitsma BV heeft hart voor warmte. Samen kiezen wij de ketel die bij u past. Een betrouwbare en zuinige CV-ketel die past bij uw woonsituatie en comfort eisen. Haitsma BV denkt graag met u mee. Bent u toe aan een nieuwe ketel? Maar wilt u geen grote uitgave in een keer? Dan kunt u ook een CV-ketel leasen of huren.

Energie besparing

Hebt u weleens nagedacht hoeveel energie uw woning verbruikt? Haitsma BV kan uw woning van een energielabel voorzien. Lees verder >

Haitsma BV houdt uw ketel in topvorm

Haitsma BV gaat voor veiligheid. Bij Haitsma staat veiligheid op de 1e plaats. Daarom adviseren wij u om altijd een onderhouds service abonnement af te sluiten. Daar 4 op de 10 woningen niet aan de veiligheidseisen voldoen voor wat betreft gas en elektra, is het zeer belangrijk uw gas- en elektrische installatie te laten inspecteren.

Met een onderhouds service abonnement staan onze monteurs altijd voor u klaar: 24 uur per dag, 7 dagen per week, dus ook in de weekenden en op feestdagen. Betrouwbare service noemt met dat! Haitsma BV verzorgt graag een warm gevoel. Met inspiratie, innovatie en installatie kan Service- en Installatie bureau Haitsma BV als totaal installateur op het gebied van loodgieters-, luchtbehandelings- en verwarmingswerkzaamheden veel betekenen. Haitsma BV is een familiebedrijf dat al ruim 44 jaar een begrip is in zowel Lansingerland als de wijde omgeving.

Haitsma BV is in staat om - als men dat wenst - hele projecten te verzorgen voor de klant: van tekentafel tot plaatsing en onderhoud. Als regionaal bedrijf richten we ons met mate op de particuliere en klein zakelijke markt.