Toilet

Een goed functionerend toilet is onmisbaar in uw woning. Via Baderie Bleiswijk bieden we u luxe toiletten die wij volledig voor u kunnen installeren. Deze zijn voorzien van de allernieuwste functies en innovaties op het gebied van hygiëne, gebruiksgemak en design. 

Hygiënisch toilet

Bent u erg gesteld op uw hygiëne? Dan is de hypermoderne douche-wc wellicht perfect voor u. Deze wc heeft een ingebouwd wellness programma met ladydouche voor intieme hygiëne, pulserende massagedouche en föhn.

Daarnaast zijn er verschillen in wandclosetten of staande toiletten en kunnen er nog een aantal afwegingen worden gemaakt. Ieder model heeft zo weer zijn eigen voordelen. Wij helpen u graag mee bij het maken van de beste keuze.

Waterbesparing

Bijna alle moderne waterreservoirs zijn uitgevoerd met een spaarknop of spoelonderbreker. Met de spaarknop kiest u bewust voor een grote of kleine spoeling. Hiermee bespaart u behoorlijk wat water.

Heeft u vragen?

Kom langs naar onze showroom of neem contact met ons op voor aanvullende informatie over onze installatiemogelijkheden en het aanbod.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.