Bad & douche

De badkamer is steeds meer een ruimte voor ontspanning: een plek om te genieten van een heerlijk warme douche of een warm bad na een lange dag werken. Haitsma B.V. beseft dat als geen ander en staat voor u klaar als het gaat om de installatie en renovatie van uw badkamer. Of het nou gaat om het installeren van een nieuw toilet of wasbak of het plaatsen van nieuwe tegels of stucwerk, bij Haitsma B.V. kunnen we het allemaal. 

Inspiratie opdoen voor de badkamer of bent u toe aan advies? In onze showroom (Baderie Bleiswijk) vindt u volop inspiratie! Samen met u bespreken we hoe uw badkamer eruit komt te zien. Vervolgens nemen we bij u thuis de situatie op en maken we een eerste schets, inclusief een raming van de kosten. Kunt u zich hierin vinden, dan werken we het voorstel verder uit, totdat deze precies naar uw wens is.

Vervolgens verzorgen wij ook de volledige uitvoering. Dankzij onze expertise heeft u maar één partij nodig voor de gehele installatie, dat is wel zo prettig! Bovendien werken we volgens een helder schema, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Zo blijft het ongemak tijdens de werkzaamheden beperkt tot een minimum. Tenslotte nemen we ook de oplevering volledig met u door. Wij zijn pas tevreden zodra u met een goed gevoel onder uw nieuwe douche stapt!

Bad douche

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken in de showroom? Neem dan contact met ons op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.