Zonnepanelen

Energie besparen en tegelijkertijd kiezen voor een duurzame oplossing? Dat kan met zonnepanelen! Haitsma B.V. voorziet zowel particulieren als bedrijven van volledige zonnepanelen systemen voor Lansingerland en de wijde omgeving. Met zonnepanelen kiest u voor een duurzame methode om energie op te wekken. Een bijkomend voordeel? U bespaart al vanaf het begin op uw energiekosten. Hierdoor is de aanschaf van zonnepanelen een zeer rendabele investering waar u veel profijt van zult hebben. 

Passend advies op maat

Iedere woning is anders. De ligging van uw woning, de hellingshoek van het dak en de positionering van uw dak ten opzichte van de zon bepalen hoeveel u kunt besparen. Bij Haitsma B.V. kunt een deskundig advies op maat verwachten als het op zonnepanelen aankomt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw pand of woning? Wij komen graag bij u langs om de opties af te stemmen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Huis zonnepanelen 1600

Zonnepanelen bij u thuis installeren?

Haitsma B.V. beschikt over een uitgebreide kennis en ervaring als het gaat om energiebesparing en duurzame energie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor zonnepanelen op uw pand of woning? Of wilt u graag meer weten over onze oplossingen en installaties? Neem dan gerust contact met ons op!

Heeft u vragen?

Ontdek de mogelijkheden van zonne-energie vandaag nog! Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze installateurs.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.