Sanitair

Kunt u hulp gebruiken bij het aanleggen, onderhouden of renoveren van uw sanitair? Haitsma B.V. uit Bleiswijk staat voor u klaar! Of het nou gaat om een sanitaire voorziening voor particulieren of voor een zakelijk bedrijf, wij bieden een complete uitvoering. 

Bad en douche

De badkamer is steeds meer een plek om heerlijk tot rust te komen. Heerlijk relaxen in bad na een lange dag werken of een verfrissende douche om mee wakker te worden. De inrichting van de badkamer is erg belangrijk om ervan te kunnen genieten. Haitsma B.V. biedt mogelijkheden om uw badkamer compleet te renoveren of te vernieuwen. Wij zorgen dat uw droombadkamer werkelijkheid wordt.

Badmeubels

Nadat u de stijl van uw nieuwe badkamer heeft bepaald, zijn badmeubels het eerste wat wordt uitgezocht. Zo kunt u kiezen voor natuursteen, hout, specifieke vormen en afmetingen. Weet u niet waar u moet beginnen? Wij helpen u graag. Nadat uw wensen duidelijk zijn, helpen we u met het uitzoeken van de perfecte badkamermeubels en sanitaire voorzieningen. Wij zorgen dat de badkamer snel en volledig naar wens is ingericht.

Toilet

Naast de badkamer kunnen we u ook helpen met een comfortabele toiletruimte. Zo bieden we luxe toiletpotten met de allerlaatste functies en innovaties op het gebied van hygiëne en waterbesparing. We ontzorgen u volledig bij een renovatie van uw toiletruimte, van het plaatsen van de toiletpot tot het installeren van een fontein.

Klik hier voor onze tarieven.

Neem een kijkje in onze showroom

Benieuwd naar ons aanbod? Neem vast digitaal een kijkje in onze showroom. Twijfel ook niet om contact met ons op te nemen voor een afspraak of aanvullende informatie.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.